StoryEditor

Neymar postigao nešto veliko pa briznuo u plač: Svašta sam prošao

Piše D  /  18.06.2021., 11:06h

Domaćin južnoameričkog nogometnog prvenstva, Brazil, je u drugoj utakmci južnoameričkog prvenstva Copa America s visokih 4-0 pobijedio Peru, dok su u drugom susretu skupine B Kolumbija i Venezuela odigrale bez golova.

Za Brazil, kojemu je ovo bila deveta uzastopna pobjeda, strijelci su bili Alex Sandro, Neymar, Everton Ribeiro i Richarlison. Brazil sada ima šest bodova prednosti i prvi su u skupini B, dok je Peru na dnu ljestvice bez bodova.

Neymarov pogodak na ovom susretu je njegov 68. gol za Brazil u 107 utakmica zahvaljujući kojem je na listi najbojih strijelaca Brazila prešao Ronalda i sada je drugi iza Pelea koji je zabio 77 golova u 92 utakmice.

- Svašata sam prošao u posljednje dvije komplicirane godine. Ove brojke su ništa drugo nego sva radost koju osjećam kad igram za Brazil i predstavljam svoju zemlju. U ovom trenutku svi prolazimo kroz težak period, drago mi je da mogu biti primjer za neke ljude. Volim priču koju ispisujem s Brazilom, želim da moja obitelj i prijatelji budu ponosni - rekao je Neymar kroz suze, prenosi Večernji.

U drugoj je utakmici Venezuela izdržala pritisak Kolumbije, koja je utakmicu završila s deset igrača jer je Luis Diaz isključen, i došla do svog prvog boda. Kolumbija je druga u skupini B i ima četiri boda, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 07:52