StoryEditor

Neymar nije kriv za silovanje, starletu očekuje optužba za pokušaj iznude

Piše D  /  11.09.2019., 12:09h

Odlučili smo zatvoriti slučaj jer nije bilo dovoljno dokaza o spomenutom silovanju, objavila je brazilska policija zaključak o ‘slučaju Neymar-Trinidade‘. Ili su barem svi mislili da je zaključak, ali policija je utvrdila kako će optužiti brazilsku starletu za pokušaj iznude novca od brazilskog nogometaša.

Tako se sve ‘okrenulo‘ u samo jednom danu i to nabolje za brazilskog nogometaša. Prema zadnjim objavama brazilska starleta sad bi se trebala naći na optuženičkoj klupi jer su vjerojatno pronađeni dokazi kako su ona i njezin bivši partner Estivens Alves na taj način pokušali iznuditi novac igrača PSG-a.

- Nakon razmatranja materijala kriminalističkog istraživanja, vlast se odlučila i za podizanje optužnice protiv N. za klevetu i iznudu - objavili su u brazilskoj policiji.

Optužbe za silovanje

Podsjetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svjedočenjem anonimne djevojke koja tvrdi da ju je nogometaš silovao.

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.

- Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom - poručio je potreseni brazilski nogometaš Neymar (27) na Instagramu.

Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

Objavio njene intimne fotografije

- Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sljedeći dan ništa se nije promijenilo. Nastavili smo razmjenjivati poruke. Tražila me i suvenir za svoje dijete.

- Kada sam ga pitala je li ponio zaštitu, rekao mi je da nije. Zato sam mu rekla da se ništa neće dogoditi, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio s činom. Rekla sam: ‘Stani, stani, ne! Stani‘. Ali on nije puno govorio, samo je nastavio. Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je napravio. Bio je agresivan - rekla je Najila.

Naravno, Neymarova strana objavljeni video interpretira potpuno drugačije. Na snimci se vidi kako par, dok u pozadini svira hit ‘Every breath you take‘ najprije prijateljski razgovara, a onda se situacija zahuktala. Najprije su se posvađali, a onda je uslijedio fizički sukob.

Najila je ošamarila Neymara, a on je vikao da ga ne udara i pokušavao ju je odgurnuti nogama. Letjeli su i predmeti, a Najila je urlala na brazilsku zvijezdu i vikala: ‘Udarit ću te. Znaš zašto? Jučer si me udario i ostavio ovdje samu‘. Kraj scene je izrezan.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:15