StoryEditor

Neymar je zvao Modrića. Bio je siguran da dolazi u Real

Piše D  /  26.04.2020., 08:04h

Ribeiro je godinama brinuo o Neymarovoj karijeri, a on je taj koji ga je uspio prodati u Barcelonu iz koje je otišao u PSG u 222 milijuna eura teškom transferu, najvećem u povijesti nogometa.

Prije godinu dana Ribeiro se sastao s Florentinom Perezom u Madridu kako bi razgovarali o Neymaru, a Perez je rekao da sanja o tome da Brazilac zaigra za Real.

Marca danas piše da je dogovor otišao toliko daleko da je Neymar već zvao nogometaše Reala da im javi da će doći u Real i da sazna što mora saznati o momčadi. Među nogometašima koje je zvao bio je i Luka Modrić kojem se htio pohvaliti kako će uskoro završiti posao života i postati njegov suigrač. 

Ono u čemu se Marca ne slaže s Ribeirom koji je dao intervju za ESPN jest njegova tvrdnja da Real i danas želi dovesti Neymara. Španjolski medij piše kako je Real prošle godine odustao od tog transfera i više nema nikakvu namjeru raditi na njegovu dovođenju.

"Real me zvao nekoliko puta, Florentino Perez osobno. Sastali smo se u travnju prošle godine i rekao mi je da sanja o Neymaru. Onaj tko želi Neymara morat će platiti 164 milijuna eura, toliko PSG traži. On je puno bolji od Messija i Ronalda, nikad nisam vidio da je loše odigrao", rekao je Ribeiro za ESPN, prenosi Index.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:08