StoryEditor

New York Times: Conor McGregor optužen za silovanje

Piše D  /  27.03.2019., 08:03h

"Bok, ljudi, samo kratka obavijest, danas sam se odlučio oprostiti od MMA. Starim kolegama želim sreću u daljnjem natjecanju, a ja se priključujem bivšim kolegama koji su već u mirovini. Pina Colade od mene, dečki", napisao je 30-godišnji McGregor bez detaljnog objašnjenja.

Svi su ostali začuđeni odlukom kontroverznog Irca, a onda je New York Times s velikom pričom ipak malo rasvijetlio Irčevu odluku. Amerikanci su prenijeli vijest o tome da se najveća svjetska MMA zvijezda nalazi pod istragom zbog silovanja.

U pitanju je situacija iz prosinca prošle godine kada su mediji već pisali o tome, no nikada nije definitivno potvrđeno da je riječ o Conoru. Također, ta je priča vrlo brzo utihnula i o njoj se kasnije nije previše pričalo.

Priča o silovanju već neko vrijeme kruži, ali tek sad je puštena u javnost

Sve do jučer. Kako prenosi NY Times, Conor je u siječnju bio uhićen u Dublinu, nakon čega je brzo pušten. Nikakva optužnica nije pokrenuta protiv njega. Mediji su pokušali doći do Conorovog menadžera, koji se nije javljao. No, javila se njegova glasnogovornica, Karen Kessler, službenom objavom za medije.

“Riječ je o priči koja kruži već neko vrijeme i nije nam jasno kako se sada pojavila u medijima. Pretpostavka kako Conorovo umirovljenje ima ikakve veze s tim je apsolutno kriva. Hoće li se Conor boriti u budućnosti, to će ovisiti o tome hoće li doći do stanja u kojem se borce cijeni prema njihovoj vrijednosti, njihovim vještinama, uloženom trudu i predanosti sportu”, glasi spomenuto priopćenje.

Portal MMA Junkie pokušao je doći i do izjave nekoga iz irske policije, no u tome nisu uspjeli.

Conor McGregor se već neko vrijeme s obitelji nalazi u Americi te se ne zna sa sigurnošću kad je posljednji put bio u Dublinu.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 11:55