Article_Top_970x250

Nevjenčanu suprugu udario sjekirom u glavu

bihać

Nevjenčanu suprugu udario sjekirom u glavu

kol 05, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Arhiva

Pedesetjednogodišnji muškarac iz Bihaća u subotu kasno poslijepodne sjekirom je teško ozlijedio svoju 38-godišnju nevjenčanu suprugu, a ovo kazneno djelo okvalificirano je kao pokušaj ubojstva.

Kako je za "Faktor" potvrdio Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona, uposlenici Doma zdravlja Bihać policiji su oko 19 sati prijavili kako je na obradu zaprimljena žena s ozljedama glave.

"Ona je upućena u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gdje je zadržana na daljem liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda koje je zadobila", rekao je Šiljdedić.

Kako piše spomenuti portal, povrijeđena žena policajcima je ispičala da ju je, neposredno prije nego  će doći u Dom zdravlja, ozlijedio nevjenčani suprug.

Oni su se, kako je rekla, posvađali u dvorištu njegove kuće, gdje je on nakon verbalne prepirke nasrnuo na nju i fizički je napao, te udario u glavu sjekirom koju je držao u ruci.

"Policajci su izašli na mjesto događaja i uhitili osumnjičenog, te je u tijeku njegova kriminalistička obrada. Uzevši u obzir težinu ozljeda koje je žena zadobila, tužitelj je ovo kazneno djelo okvalificirao kao pokušaj ubojstva", naglasio je sugovornik "Faktora".

Dnevnik.ba