StoryEditor

Neum: Klub vijećnika HDZ 1990 napustio današnju sjednicu Općinskog vijeća

Piše Nikolina Lovrić  /  22.12.2017., 02:12h

Kako se navodi u kratkom priopćenju, do ovakve odluke je došlo promišljeno i to nakon višegodišnjeg sustavnog ignoriranja i odbacivanja bilo kakvog amandamana ili prijedloga koji dolaze od strane HDZ 1990.
Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

HDZ1990  Neum

Klub vijećnika

 

 

Klub vijećnika HDZ1990 Neum, današnju sjednicu Općinskog vijeća Neum, demonstrativno je napustio zbog višegodišnjeg krajnje ignorantskog I necivilizacijskog odnosa vijećnika vladajućeg HDZ-a BiH I njegovih koalicijskih partnera prema predstavnicima ali I svim predstavkama koje dolaze od strane HDZ-a 1990.

Razlog napuštanje sjednice na kojoj se raspravljalo o Proračunu Općine Neum za 2018.-u je glatko I nepromišljeno odbijanje svakog amandmana HDZ 1990 na Nacrt Proračuna, te uopće nemogućnost usvajanja i dijela nekog od amandmana.

Vijećnici HDZ 1990 smatraju kako svi amandmani I prijedlozi koje upućujemo prije svega idu u korist stanovnika Neuma, te smo iz poštovanja prema njima koje zastupamo, a onda I nekorektnog stava vladajućih koji se, kao članovi Hrvatskog narodnog sabora, uporno pozivaju na jedinstvo hrvatskog naroda, u znak protesta takvoj politici, morali napustiti sjednicu.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                        Klub vijećnika

 Dnevnik.ba

17. travanj 2024 05:44