StoryEditor
nitko je nije čuo

Nestalu ženu pronašli zaglavljenu u kupaonici nakon tri dana, na zidu ostavila oproštajno pismo

Piše desk  /  28.08.2022., 08:10h

Kako 54-godišnjakinja živi sama u kući na četiri kata sa čeličnim vratima izgrađenim oko imanja, nitko nije mogao čuti njene pozive u pomoć

Obično tuširanje skoro je završilo kobno za 54-godišnjakinju iz Bangkoka na Tajlandu kada čak tri dana nije mogla izaći iz svoje kupaonice.

Ženu je policija pronašla tri dana nakon njenog 'nestanka', a ostavila je i poruku na zidu u slučaju da je ne pronađu na vrijeme. Kako 54-godišnjakinja živi sama u kući na četiri kata s čeličnim vratima izgrađenim oko imanja, nitko nije mogao čuti njene pozive u pomoć, prenosi Mirror.

Kako je objasnila, iz kupaonice nije mogla izaći jer je zapela kvaka od vrata. 

Tri dana nakon, ispisala je i oproštajno pismo svojim najbližima koji su nedugo nakon stigli u pomoć.

''Zaglavila sam 22. kolovoza i nisam mogla izaći. Pila sam vodu iz slavine da preživim i ako je nestane, vjerojatno ću umrijeti. Vikala sam u pomoć, ali nitko nije mogao čuti. Nitko nije stigao'', pisalo je u pismu ispisanim na zidu. 

Sestra 54-godišnjakinje zabrinula se kada joj nije uzvratila pozive te je pozvala policiju kako bi upali u njen dom. 

- Koliko god puta pokušala nazvati, nitko se ne javlja. Našla sam njezin auto parkiran ispred kuće pa nije izašla iz kuće. Zabrinula sam se da joj se nešto dogodilo - kazala je sestra.

Zaglavljena žena preživjela je jer je pila vodu iz slavine, no nije jela tri dana. 

- Pokušala sam razvaliti vrata i vikala u pomoć, ali nitko me nije čuo. Iskoristila sam stvari u kupaonici da provalim kroz vrata, ali bila su tako čvrsta. Nisam imala hrane i pila sam vodu iz slavine za preživjeti - ispričala je. 

Na mjesto je stigla i Hitna pomoć, no ustanovljeno je kako je dobrog zdravlja. 

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 00:08