StoryEditor

Nesnosan smrad neidentificiranog podrijetla užasnuo Neumljane

Piše D  /  01.11.2020., 09:11h

Tijekom predblagdanske subotnje večeri duž neumske Zagrebačke i ulice Kralja Tomislava teretno vozilo u vlasništvu Grand Hotela Neum ispustilo je velike količine neutvrđene tekućine koja je za sobom ostavila nesnosan smrad.

Teško je opisati nevidljivo, no najblaži bi opis bio stotine smrdljivih čarapa u kombinaciji s lešinama u raspadu.

Užasnuti stanovnici dviju ulica, osobito Kralja Tomislava u kojoj je vozilo zaustavljeno, izašli su na ulicu, te zajedno s vozačima teretnog vozila nastojali utvrditi o čemu se radi. Jedino suvislo objašnjenje koje su stanari dobili glasilo je da se radi o ustajalom ulju iz friteza koje je voženo negdje na otpad, no nekako je uspjelo isteći iz spremnika.

S obzirom na to da se radilo o nevjerojatnom vonju koji se „lijepio“ i za kotače automobila koji su se tuda kretali, pa je smrad ubrzo raznesen čitavim mjestom, a ponajviše zbog sumnje kako se radi samo o ulju iz friteza, na teren je pozvana policija koja je sačinila službenu zabilješku, te pokrenula daljnje procedure.

Uz policijske službenike, na teren je izašla i JVP Neum, kao i djelatnici Civilne zaštite, te djelatnici JP Ceste.

Ante Konjevod, direktor Grand Hotela Neum, u kratkom razgovoru za Dnevnik.ba, izjavio je kako nije upoznat s bilo kakvim prijevozom nepoznate tekućine iz Hotela, te shodno tome, o istome nije imao nikakvih komentara.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 13:37