Article_Top_970x250

Nesnosan smrad neidentificiranog podrijetla užasnuo Neumljane

Što to smrdi na ulici ružno

Nesnosan smrad neidentificiranog podrijetla užasnuo Neumljane

stu 01, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Dnevnik.ba

Kao da nije dosta epidemije nevidljive čestice, Neumljani su se ovog vikenda zatvarali u kuće i zbog nesnosnog smrada. Prijevoznik identificiran, sastav i podrijetlo tajni.

Tijekom predblagdanske subotnje večeri duž neumske Zagrebačke i ulice Kralja Tomislava teretno vozilo u vlasništvu Grand Hotela Neum ispustilo je velike količine neutvrđene tekućine koja je za sobom ostavila nesnosan smrad.

Teško je opisati nevidljivo, no najblaži bi opis bio stotine smrdljivih čarapa u kombinaciji s lešinama u raspadu.

Užasnuti stanovnici dviju ulica, osobito Kralja Tomislava u kojoj je vozilo zaustavljeno, izašli su na ulicu, te zajedno s vozačima teretnog vozila nastojali utvrditi o čemu se radi. Jedino suvislo objašnjenje koje su stanari dobili glasilo je da se radi o ustajalom ulju iz friteza koje je voženo negdje na otpad, no nekako je uspjelo isteći iz spremnika.

S obzirom na to da se radilo o nevjerojatnom vonju koji se „lijepio“ i za kotače automobila koji su se tuda kretali, pa je smrad ubrzo raznesen čitavim mjestom, a ponajviše zbog sumnje kako se radi samo o ulju iz friteza, na teren je pozvana policija koja je sačinila službenu zabilješku, te pokrenula daljnje procedure.

Uz policijske službenike, na teren je izašla i JVP Neum, kao i djelatnici Civilne zaštite, te djelatnici JP Ceste.

Ante Konjevod, direktor Grand Hotela Neum, u kratkom razgovoru za Dnevnik.ba, izjavio je kako nije upoznat s bilo kakvim prijevozom nepoznate tekućine iz Hotela, te shodno tome, o istome nije imao nikakvih komentara.

Dnevnik.ba