StoryEditor
obrenovac

Neobična propovijed pravoslavnog svećenika, ljudi začuđeni: "Ako treba nekoga izudarati..."

Piše desk  /  24.04.2022., 10:26h
Pravoslavni svećenik Nemanja Pavlović iz Obrenovca postao je hit među tviterašima zbog svog govora u crkvi na pravoslavni Veliki petak.

Korisnik Twittera Mirko Poledica objavio je video svećenikovog govora. "Evo jedna čestitka na Veliki petak, da nam ne bude dosadno", napisao je u opisu.

Svećenik je pred okupljenima govorio o, kako je rekao, pomoći drugima.

"Da smo uvijek braća s drugima, da smo uvijek na pomoć", započeo je Nemanja svoj govor, a potom je uslijedilo nešto što nitko nije očekivao.

"Ako treba nekoga da izudaramo, da se pošteno dogovorimo i da ga izudaramo, a ne da ga ubijemo u toj mjeri da ga previše povrijedimo, nego zna se što je mjera. Da se netko opomene na pravilan način, da mu bude i na korist. Treba najmudriji oko toga da se saberu...", rekao je svećenik.

Komentara na ovaj govor ne nedostaje.

"Bravo, sad je sve rečeno. Možda malo da se zakoljemo, ali ne puno, samo malo", "Udrite ljude da im na korist bude", "Bože pomozi ovom ludom narodu", "Nasmijala sam se, iako mi u posljednje vrijeme nije do smijeha", "Nikad veću glupost nisam čuo. Sramota je i grijeh da uopće pišem u kakvom je problemu ovaj čovjek", "Da nije žalosno, bilo bi smiješno", komentiraju tviteraši.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 23:41