StoryEditor

Nelson poručio Cro Copu: ´Vidimo se uskoro! Tko ima broj njegovog liječnika?´

Piše D  /  02.10.2018., 07:10h

Tako je Cro Cop upisao devetu uzastopnu pobjedu u nizu. Zadnji put je izgubio 2013. 

Prije same borbe, Roy Nelson poslao je poruku Cro Copu. Poželio mu je sreću, ali zagonetnim drugim dijelom poruke poručio da bi se mogli boriti uskoro:

"Trebam Cro Copovog doktora. Tko ima njegov broj? Sretno večeras! Vidimo se uskoro", napisao je Nelson.

Postoji povijest između Amerikanca s pivskim trbuhom i najvećeg hrvatskog MMA borca u povijesti. 2011. Nelson je pobijedio Filipovića tehničkim nokautom, ali Mirko je stigao ozlijeđen na tu borbu. U lipnju ove godine Filipović je trebao dobiti revanš nakon što su dogovorili borbu u Bellatoru. Ipak, borba je otkazana nakon što je na treningu Cro Cop ozlijedio koljeno. Vratio se brže od svih prognoza - oporavak je trajao pet mjeseci, uključujući i oporavak od tromboze lista.

Filipović je najavio sigurno još barem jednu borbu na Staru godinu, iako protivnik još nije poznat. Možda bi to mogao biti upravo Nelson, iako je Filipović prije nešto manje od mjesec dana u intervjuu za Index rekao da ne očekuje tako nešto:

"Nisam se čuo s njim, nismo dobri. Ne znam, ne vjerujem. Nije nam bilo suđeno. Žao mi je što sam se ozlijedio. Bilo je pitanje trenutka kad će koljeno puknuti. Da se nije dogodilo na treningu, vjerojatno bi puknulo usred borbe. Onda bi svi pričali da glumim, ma katastrofa. To je bilo nevjerojatno, čulo se u dvorani kao da je neka letva puknula. Pitao sam Stipu je li i on čuo, rekao je da jest, pitao me što je to. Ja rekoh, izgleda da je moja noga. Ne možeš vjerovati. Onda bi svi pričali da sam pustio, to bi bila katastrofa, ne treba mi to", rekao je tada Mirko.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:55