StoryEditor

Neki Kinezi su istukli malenog dječaka iz Doboja, njegov otac sve je ispričao medijima...

Piše D  /  11.09.2018., 03:09h

Policija u Doboju pokrenula je istragu protiv državljana Kine L.N.Y. (38) i J.H. (39) zbog sumnje da su sudjelovali u napadu na dvanaestogodišnjeg dječaka I.D. iz Doboja koji je zadobio teške tjelesne ozlijede, potvrđeno je za Srpska info.

Napad je policiji prijavljen jučer oko 18.45.

– U prijavi se navodilo da nepoznata muška osoba tuče dijete u ulici Kralja Aleksandra u Doboju. Odmah nakon prijave policija je identificirala sudionike događaja, odnosno državljane Kine L.N.Y. i J.H. i dvije maloljetne osobe – naveli su danas iz dobojske policije.

Kvalifikacija kaznenog djela ovisit će od nalaza liječnika koji se brinu o ozlijeđenom dječaku, a koji bi se trebali izjasniti o stupnju i vrsti povreda koje je zadobio.

Dragan Prodić, otac dječaka ispričao je za Srpska info da se napad dogodio kada se njegov sin iz škole vraćao kući, u društvu s još trojicom drugara.
– Uhvatio je dijete za ramena i dva puta ga otresao od asfalt. Zatim ga je vukao i njegovom glavom udarao od metalnu kapiju. Čak tri puta mu je glavom udario od kapiju. Dijete je zadobilo višestruke povrede. Od tog krvoločnog i divljačkog napada sin mi je izbezumljen, prestravljen i poslije toga je dva sata neprestano jecao – prisjetio se ogorčeni otac.

Dodaje kako je Kinez istrčao iz trgovine revoltiran prozivkama u kojima, kako ističe njegov sin nije sudjelovao, a što potvrđuje i činjenice da dvanaestogodišnjak nije ni bježao kada je vidio da Kinez istrčava iz trgovine.

Navodi da njegov sin uopće nije znao što ga je snašlo.

– Prijatelji su pokušali braniti, ali je tu istrčala i Kineskinja koja je udarila jednog od njegovih prijatelja. Moj sin ima hematom na glavi, ogrebotine po vratu, kontuziju lakta i cijela ruka mu je u longeti. Ostavljen je u bolnici na promatranju jer mu se vid udvostručio. Liječnici sumnjaju na neurološki problem i boje se unutarnjih ozljeda glave – ističe Prodić.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:41