StoryEditor
ispovijest

Nekadašnji Top Model Linda Evangelista unakažena nakon kozmetičkog tretmana

Piše desk  /  23.09.2021., 22:30h
Nekadašnji Top Model Linda Evangelista unakažena nakon kozmetičkog tretmanaBila je zaštitno lice svjetskih marki poput L‘Oréala i Prade, ali godinama se već ne pokazaju u javnosti: bivši supermodel Linda Evangelista tvrdi da je bila žrtva neuspješne kozmetičke operacije.

"Brutalno sam unakažena", napisala je sada već 56-godišnja Kanađanka na Instagramu. Postoji zahvat takozvani CoolSculpting, kojim se nakupine masti uklanjaju uz pomoć hladnoće. Prema Evangelisti, intervencija je imala suprotan učinak na nju. Rečeno joj je, da je liječenje rezultiralo povećanjem masnih stanica.

Prošla sam "dvije bolne, neuspješne korektivne operacije", govori bivši top model: "Ja sam, kako su to mediji opisali," neprepoznatljiva ". Devedesetih godina Evangelista je bila jedna od najpoznatijih modela u svijetu. Radila je reklame za L'Oréal i Pradu, između ostalih, i pojavila se u spotu Georgea Michaela. 

"Spirala duboke depresije"

Prema Evangelisti, posljedice smetnji nisu samo uništile njeno postojanje. Također je "utonula u spiralu duboke depresije, duboke tuge i najdublje mržnje prema sebi".

Zato živi u izolaciji. Model je najavio da će tužiti odgovorne. Tvrtka,  koju Kanađanka krivi, još nije komentirala optužbe. Umorna je od ovakvog života i želi gledati prema naprijed, kaže Evangelista i dodaje: »Želim izaći na vrata uzdignute glave, iako više ne ličim na sebe.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 16:35