StoryEditor

Neće se zaustaviti na kaznenoj prijavi: Iva Bošnjak otkrila što još sprema Atiemwenu

Piše D  /  21.03.2019., 01:03h
Iva Bošnjak, djevojka koja je optužila Dinamova igrača Iyayija Atiemwena da joj je udarcima nanio tjelesne ozljede i pritom je gušio, potvrdila je na svom profilu na Instagramu da je Nigerijca kazneno prijavila, a usto je najavila i privatnu tužbu.

Podsjetimo, Bošnjak je zbog nasilja pozvala policiju nedugo nakon što su modri u Zagrebu svladali Benficu, no Atiemwen je njezine tvrdnje u javnosti opovrgnuo.

Ipak, Nigerijac je ispitan u policijskoj postaji, a u međuvremenu se javila još jedna djevojka koja ga je optužila da ju je svojedobno fizički zlostavljao.

– Mogu ponosno reći da iz svega ovoga izlazim jača nego ikada! Bilo je tu gomilu odvratnih komentara, uvreda, ali nisam odustala i neću dok istina ne izađe na vidjelo!

– Hvala svim divnim ljudima koji su bili uz mene u svemu ovome i dali mi podršku. Također, hvala ljudima i na odvratnim komentarima jer bez vas ne bih uspjela pregurati ove teške trenutke i izaći iz ovoga svega jača nego ikada.

– Mogu vam se svima sada nasmijati i pljunuti vam u facu. Ooo ne, niste me uništili, ni približno tome, samo ste me ojačali.

Podnijela sam kaznenu prijavu 13. ožujka, a ovim putem zahvaljujem medijima što su stali uz mene jer, nažalost, da nije bilo vašeg pritiska, ne bih dobila priliku za kaznenu prijavu, već samo za privatnu optužnicu, kao što su mi gospoda u plavom rekla nakon događaja koji sam prijavila.

– Ali nakon vašeg pritiska promijenili su svoje mišljenje!! Ali ne stajem ovdje, uskoro idem i s privatnom tužbom o kojoj ćete znati uskoro više – napisala je Iva Bošnjak na svom profilu.

Dnevnik.ba

 

21. travanj 2024 10:14