Article_Top_970x250

Nebojša Radivojša novi načelnik Općine Glamoč

prijevremeni izbori

Nebojša Radivojša novi načelnik Općine Glamoč

pro 17, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Prema preliminarnim i neslužbenim rezultatima kojima su izvijestili promatrači Koalicije „Pod lupom“ sa 8 od 9 redovnih biračkih mjesta, novi načelnik općine Glamoč je Nebojša Radivojša (SNSD) sa osvojenih 38,1% glasova (statistička greška +/-1%). U ovo nisu uračunati glasovi sa biračkog mjesta 085A008 (selo Rore), te glasovi pristigli poštom i putem mobilnog tima.

Glasanje na današnjim prijevremenim izborima za načelnika općine Glamoč je proteklo bez većih nepravilnosti. Prema izvješćima promatrača, sva biračka mjesta zatvorena su do 19:15 sati. Zatvaranje biračkih mjesta i brojanje glasova obavljeno je u skladu sa važećim propisima, dok je zabilježen propust kod pakovanja izbornog materijala na jednom biračkom mjestu.

Koalicija „Pod lupom“ se zahvaljuje promatračima, izbornoj administraciji na korektnoj suradnji, medijima na pravovremenom i objektivnom izvještavanju, te građanima i građankama koji su iskoristili svoje demokratsko pravo na glasanje, stoji u priopćenju iz Koalicije.

Podsjetimo u Glamoču je danas u 7.00 otvoreno 10 biračkih mjesta (9 redovitih i 1 za glasovanje na nepotvrđenim glasačkim listićima). Formiran je i jedan mobilni tim.

Pravo glasa su imala 4.412 birača od čega je 321 birač je registriran za glasovanje putem pošte.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250