StoryEditor

Ne smiruje se drama u Mostaru: Policija napravila kordon, prosvjednici ne odustaju

Piše D  /  09.12.2019., 08:12h

‘‘Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije poduzeli su sve mjere i radnje u svojoj nadležnosti i deblokirali ulaz na deponiju Uborak‘‘, potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Prosvjednici poručuju kako ne namjeravaju odustati te da ne žele ‘‘dozvoliti ovakvu anarhiju i samovolju ministra MUP-a HNŽ-a Slađan Bevande i niti bilo koga‘‘.

‘‘Mi ostajemo ovdje. Čim se oni raziđu mi ćemo opet blokirati i tako u nedogled. Tako ćemo raditi sve dok se ne zatvori deponija Uborak‘‘, kazao je za Bljesak.info Omer Hujdur jedan od predstavnika inicijative ‘‘Jer nas se tiče‘‘.

Podsjetimo, specijalne snage policije uklonile su s puta ispred mostarske Deponije prosvjednike koji nekoliko dana blokiraju odvoz smeća jer je deponiji istekla uporabna dozvola. Policajci su u ponedjeljak rano ujutro silom odvukli prosvjednike ispred kapije J.P. Deponija prilikom čega su neki od prosvjednika zatražili i liječničku pomoć.

Kamioni sa smećem stigli su pred deponiju, a policajci su napravili kordon između kamiona i prosvjednika da mogu neometano proći.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:52