StoryEditor

˙Ne služim se sinkopama, ako sud ustanovi da sam kriv...´

Piše D  /  12.03.2019., 10:03h

"Sinkopama se služim samo u glazbenom smislu, ovo je život", rekao je Cetinski za 24sata, dajući do znanja da se na suđenju neće vaditi sinkopama, već dokazima.

"Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se vidjeti u samom procesu koliko uistinu jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči - tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju ću krivicu i odgovarati", rekao je Cetinski i nastavio:

"Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se takvo što dogodi".

Prema optužnici, Cetinski je 3. studenog 2017. oko 13.55 sati vozio kolnikom Puste ulice u Rovinju. Dolaskom do nepreglednog zavoja ulijevo nije prilagodio brzinu, tvrdi odvjetništvo, zbog čega nije obratio pažnju na pješaka koji je ležao na kolniku. Vozilom je prešao preko 62-godišnjaka, koji je na leđima ležao na cesti uslijed srčane bolesti i u teškom akutnom alkoholiziranom stanju.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 13:41