StoryEditor

Navijači Barce ovim potezom jasno dali do znanja što misle o Raketi

Piše D  /  07.10.2019., 08:10h

Barcelona je sinoć u derbiju osmog kola španjolskog nogometnog prvenstva na Camp Nou pobijedila Sevillu s 4:0 i probila se na drugo mjesto ljestvice.

Golove za Barcelonu postigli su Suarez koji je u 27. minuti sjajno pogodio škaricama, Vidal (32), Dembele (35) i Messi (78). Zanimljivo i da su Katalonci kraj utakmice dočekali s dva igrača manje. 

Ronald Araujo je u 87. ‘pocrvenio‘ jer je napravio prekršaj kao posljednji igrač, dok je Dembele zatim dobio drugi žuti zbog prigovora. A Ivan Rakitić ponovo nije bio u početnom sastavu Barcelone, nego je utakmicu počeo na klupi.

U igru je ušao u 70. minuti umjesto Vidala i dobio ovacije publike. 81 tisuća ljudi na Camp Nou tako je vatrenom dala do znanja da ga podržava.

Rakitić nije u idealnoj situaciji jer je ispao iz prve momčadi Barcelone i ove sezone ima skromnu minutažu. Tijekom prijelaznog roka bio je u kombinacijama da napusti klub što se na kraju nije dogodilo.

Zbog svega ovoga se nije igrao za Hrvatsku u kvalifikacijskim susretima protiv Slovačke i Azerbajdžana, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

 

18. travanj 2024 05:23