StoryEditor

Nastavak loših vijesti za našeg Mandžu: Sarria ne zanimaju stare zasluge

Piše D  /  28.09.2019., 06:09h

Uprvom susretu šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Torinu pobijedio SPAL s 2-0 i barem privremeno preuzeo vrh ljestvice Serie A.

Golove u pobjedi talijanskog prvaka zabili su Miralem Pjanić u posljednjim trenucima prvog dijela, te Cristiano Ronaldo u 78. minuti. Pobjeda torinske ‘Stare dame‘ mogla je biti i uvjerljivija, no Etrit Berisha je sakupio osam obrana, pri čemu je ‘skinuo‘ i tri zicera domaćim igračima.

Mario Mandžukić niti ovoga puta nije konkurirao za sastav talijanskog prvaka, a kod gostiju na klupi je ostao Karlo Letica. Juventus je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice talijanskog prvenstva sa 16 bodova, a na drugom mjestu je Inter s bodom manje, ali i utakmicom manje. SPAL je na 19. mjestu sa svega tri boda.

Podsjetimo, Mandžukić se spominjao kao novo pojačanje raznih katarskih prvoligaša, ali odbio je bogate ponude te će pričekati zimski prijelazni rok za odlazak iz Juventusa gdje je ostavio veliki trag, ali njegovom igrom nije zadovoljan novi trener torinskog kluba Maurizio Sarri koji je ovim potezom još jednom pokazao kako za Mandžu nema mjesta u njegovoj momčadi.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 00:05