StoryEditor

Nastavak izgradnje lokalnih cesta u Općini Prozor-Rama 

Piše D  /  29.07.2021., 21:31h

Nakon zimske stanke uz povoljne vremenske uvjete nastavljeni su radovi na području općine Prozor-Rama. 

Na Gračacu je započeo nastavak radova na uređenju lokalnog puta kroz naselje. Nakon dolaska povoljnih vremenskih uvjeta započeli su pripremni radovi za asfaltiranje puta. Radove financira općina Prozor-Rama. Općina je već prošle godine izgradila dio puta u MZ Gračac te je doveden glavni vodovod do škole i završen je dio sekundarne mreže.

Dio pripremnih radova za asfalitranje lokalnih cesta kroz Ljubunačka naselja u MZ Uzdol započeo je jesenas. Zbog dolaska zimskih uvjeta radovi su obustavljeni te su ovih dana nastavljeni. U tijeku su radovi nasipanja puta  za selo Memiće, nakon čega će uslijediti zatezanje puta  od ljubunačkog groblja do škole te izgradnja puta za Donje Brajke, odnosno, do izvora Ljubunačke Rike. 

Radove u potpunosti financira općina Prozor-Rama. Izgradnjom ovih dionica lokalnih putova u Ljubuncima općina izgrađuje pristup ne samo naseljima nego i gospodarsko-turističkim objektima kao što je Vodenica Jurić u vlasništvu OPG Jurić. 

S dolaskom proljeća i stvaranja uvjeta za građevinske radove na području općine Prozor-Rama započelo se raditi kao da će sutra izbori. 

Dnevnik.ba
 

26. travanj 2024 14:02