StoryEditor
mostar

Nastavak dobre zabave na mostarskom Adventu

Piše fena  /  20.12.2021., 20:33h
Dobra zabava na Adventu u Mostaru nastavlja se i u ovome tjednu, a sutrašnji program u podne otvorit će učenici Osnovne škole Petra Bakule, dok će tradicionalni koncert učenika Gimnazije fra Grge Martića početi u 18 sati.

Večernji program osmišljen je za glazbene sladokusce a u sklopu njega nastupit će Anita Šunjić te jazz kvartet HKD-a Napredak Ljubuški-BirdLand.

U srijedu, 22. prosinca, prigodnim programom s početkom u 12 sati predstavit će se Treća osnovna škola iz Mostara, a Lutkarsko kazalište će u 18 sati izvesti Bajku to go u Gradskom parku Zrinjevac.

Za dobru zabavu u večernjim satima pobrinut će se mostarski band Malter Ego.

Dan prije Badnjaka, 23. prosinca, na Adventu u Mostaru posjetitelji će se moći prisjetiti tradicionalnih božićnih običaja Hrvata u BiH kroz dječju predstavu koju će izvesti HKUD Didak Gradnići.

U četvrtak je na Adventu i Djed Mraz raspoložen za fotografiranje s djecom, a u 18 sati će Lutkarsko kazalište izvesti još jednu Bajku to go.

Večernji program će samostalnim nastupom otvoriti Vlado Podany , a u 21 sat započet će koncert posvećen glazbenom opusu Olivera Dragojevića u izvedbi mostarskih glazbenika, posebno okupljenih za ovu priliku.

Na Badnji dan djeca će imati priliku oslikati lica i fotografirati se s maskotama, a večernji nastup je rezerviran za mostarski band 45 stupnjevai.

Organizatori ističu kako je Božić blagdan obiteljskih i prijateljskih okupljanja pa toga dana na mostarskom Adventu nisu predviđeni zabavni programi.

Nastavak koncertnog programa planiran je u nedjelju, 26. prosinca, kada će u večernjim satima nastupiti Duo Brothers i Grupa Brig, priopćeno je iz Organizacijskog odbora Adventa.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:37