StoryEditor

Nasilno ugurali maloljetnicu u vozilo i pretukli

Piše D  /  01.04.2021., 02:04h

Drama se odigrala u banjalučkom naselju Lazarevo kada su maloljetnik i njegov otac N. A. došli do kuće u kojoj je 17-godišnjakinja boravila.

- Njih dvojica su djevojku tukli, nasilno odvukli i ugurali u automobil u kojem su ih čekali T. A. i Š. Š. Dok su se vozili Š. Š. je maloljetnicu udarao po tijelu - navode u PU Banja Luka.

Ovu otmicu policiji je prijavio netko od očevidaca, pa je na osnovi opisa organizirana potraga za automobilom kojim je maloljetnica odvezena. Ubrzo ih je policija uspjela locirati i zaustaviti, a u vozilu su zatekli i 17-godišnju žrtvu koja je po sebi imala vidne ozljede.

- Efikasnom reakcijom policije osumnjičeni su pronađeni i lišeni slobode. Svi su osumnjičeni za protupravno lišenje slobode, dok se maloljetnik tereti i za nasilje u obitelj, a Š. Š. za kazneno djelo nanošenja tjelesnih povreda - rekla je glasnogovornica PU Banja Luka Danijela Mučibabić.

O svemu je informiran Centar za socijalni rad i maloljetnica je smještena u sigurnu kuću, dok su osumnjičeni provedeni na daljnju kriminalističku obradu. Sacijelim slučajem upoznat je tužitelj za maloljetnike banjalučkog Tužiteljstva koji vodi istragu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:43