StoryEditor

Napustila SBB i novu većinu u Sarajevu, sada joj prijete tužbom

Piše D  /  18.01.2020., 07:01h

Naime, kako je kazala donedavna članica SBB-a, riječ je o pripremi tužbe protiv nje, što će ona naposljetku ostaviti svojim odvjetnicima. Kako je vidljivo iz dokumenta, pravni tim SBB-a obavijestio je Duraković da će po "notarskom ugovoru" kojeg je potpisala sa strankom pokrenuti tužbeni zahtjev.

Screenshot

"Navodno je notarski ugovor potpisan sa mnom, a ja ću reći da bih voljela vidjeti notara koji će izvaditi svoju knjigu i pokazati mi moj potpis. Oni pokreću tužbeni zahtjev jer sam napustila stranku pa me kažnjavaju. Očekujem da idemo na sud. Ne znam o čemu se radi. Ja se ne sjećam da sam nešto potpisala. Ovo nisam očekivala, ovo su niski udarci", rekla je Duraković.

Još jednom je spomenula da je SBB napustila iz krajnje principijenih i moralnih političkih razloga jer, kako kaže, nije mogla podržati rušenje ove vlade.

"Nisam se složila s rukovodstvom stranke i predsjednikom Radončićem. Čak sam mjesecima prije iskazivala svoje nezadovoljstvo i nadala se da do toga neće doći. Rekla sam Radončiću u par navrata da je meni scenarij hvatanja u zagrljaj sa SDA nezamisliv. On je meni paušalno pokušao objasniti zašto. Čekala sam jer sam se nadala da se to neće dogoditi, a onda je došao petak 13. Ja sam bez pogovora godinama vjerovala u ideju SBB-a, osjećala sam se kao da je to moja druga kuća dok se nije dogodio prijelomni trenutak", objasnila je Duraković.

Podsjetimo, Duraković se 13. siječnja konačno oglasila nakon turbulentnih događaja u skupštinskim klupama te poručila da ona neće glasati za smjenu aktualne Vlade, dodavši da izlazi iz SBB-a.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 09:59