StoryEditor
najava

Napredak organizira Tečaj copywritinga i SEO copywritinga

Piše fena  /  26.03.2024., 15:58h

Hrvatsko kulturno društvo "Napredak", Glavna podružnica Mostar u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru organizira tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga koji će svoj prvi susret imati u ponedjeljak, 8. travnja u 19.30 sati u prostorijama čitaonice.

Kroz osam susreta polaznici tečaja će teorijski i praktično savladati pisanje sadržaja za tekstove iz područja copywritinga: razne objave za društvene mreže, PR tekstove, službene emailove i newslettere kao i blog tekstove koji će biti svojevrsna kruna cijelog tečaja koji je pomogao mnogima da uđu u svijet copywritinga.

Također, polaznici tečaja upoznat će se i sa SEO copywritingom te će naučiti kako istražiti ključne riječi kao i kako napisati jedan SEO tekst, tj. tekst optimiziran za internetske tražilice.

Tečaj copywritinga vodi diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter Marko Suton, član HKD Napretka, Glavne podružnice Mostar.

Prijave za tečaj copywritinga i SEO copywritinga se mogu izvršiti prijavom s imenom i prezimenom te kratkim CV-em na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do petka, 5. travnja.

Po završetku tečaja polaznicima će biti uručen certifikat o položenom tečaju pisanja tekstova iz područja copywritinga i SEO copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata te će svi polaznici vladati stečenim znanjem koje će im biti preneseno, priopćili su organizatori.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 10:22