StoryEditor

Napokon dobre vijesti iz Španjolske: Vrsaljko se nakon duže vremena vratio treninzima

Piše D  /  04.12.2019., 03:12h

Sjajne vijesti dolaze iz Španjolske, u trenažni proces vratio se Šime Vrsaljko. Hrvatski nogometaš zaliječio je tešku ozljedu koljena, pa se ovoga tjedna, potpuno spreman, vratio treninzima Atletico Madrida. I to poslije deset mjeseci stanke, pišu 24sata.

Šime Vrsaljko se u kolovozu 2018. godine zaputio na jednogodišnji posudbu u milanski Inter, a tamo su mu nastradali križni ligamenti. Još sredinom veljače je u Belgiji operirao lijevo koljeno, pa odmah krenuo u proces rehabilitacije. Za Inter je skupio tek 13 nastupa, pa ga Talijani nisu željeli otkupiti od Atletica. Naš je nogometaš proteklih mjeseci marljivo radio u svom Zadru, pa se tek nedavno zaputio u Madrid...

Diego Simeone je na ljeto ostao bez nekoliko važnih braniča (Juanfran, Filipe Luis, Godin, Lucas Hernandez), a na pozicijama desnog beka minutažu dobivaju Kieran Trippier i Santiago Arias. Španjolski mediji vjeruju kako bi Vrsaljko već u siječnju mogao na novu posudbu, a ugovor s Madriđanima mu traje do 2022. godine.

Povratak Šime Vrsaljka odlična je stvar i za Zlatka Dalića koji je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo najviše problema imao baš na desnom boku. Tu su ordinirali Karlo Bartolec, Tin Jedvaj, čak i Josip Brekalo, ali nijedan od ovih igrača još se nije potpuno nametnuo na toj poziciji. A Vrsaljko će biti potpuno spreman za Europsko prvenstvo što veseli sve navijače hrvatske reprezentacije.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:55