StoryEditor

Napao susjeda u Zadru i vikao „J.... vam mater ustašku Allahu Akbar!“

Piše D  /  28.01.2021., 07:01h

Zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, te ponašanja na naročito drzak i nepristojan način kažnjen je novčanom kaznom od 900 kuna.

Incident se odigrao 20. lipnja 2020. godine oko 18 sati, kada je 27-godišnji građevinar, koji inače ima prebivalište u Privlaci, snažno lupao rukama i nogama po ulaznim vratima stana gdje boravi njegov susjed.

Kada mu je otvorio vrata, 27-godišnjak je fizički nasrnuo na njega potrgavši mu majicu. Pritom ga je odgurivao rukama i udario ga zatvorenim dlanom ruke po glavi.

Prijatelj ga je tada izgurao iz stana i zaključao ulazna vrata, a ovaj je potom gajbu piva bacio na njegova ulazna vrata pri tom uzvikujući: „ Alah Ekber, jebem vam mater ustašku“.

Od siline udarca iz ležišta je izbijen lijevi dio dovratka.

Na sudu je priznao da je bio pod utjecajem alkohola, no, naglasio je kako dse ne sjeća da je spominjao riječi ‘ustašku i Alah Ekber‘.

Potvrdio je da je snažno lupao nogama i rukama po ulaznim vratima gdje boravi njegov susjed, te da je uzeo u ruke gajbu pive i bacio na ulazna vrata prilikom čega da se razbila staklena ambalaža i iscurila pivska tekućina. Priznao je da je tom prilikom udario nogama i rukama po vratima i po dovratku, te da je od siline udarca iz ležišta izbijen lijevi dio dovratka.

Napomenuo je kako se zbog alkohola ne sjeća svih detalja, ali da je siguran da nije rekao riječi „sve ću vas pobiti“. Priznao je da se iskreno kaje zbog incidenta koji se više neće ponoviti, te da će se čim se vrati kući ispričati susjedu jer su prijatelji, piše Zadarski.hr.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 20:20