StoryEditor
zatvor bilice

Napadač iz svadbe u Imotskom završio u istražnom zatvoru, ozlijeđeni muškarac se bori za život

Piše hina  /  19.06.2022., 14:32h

Mladić (20) koji je na svadbi u Imotskom fizički napao muškarca (27), koji je teško ozlijeđen i liječnici mu se bore za život, završio je u istražnom zatvoru na Bilicama zbog kaznenog djela​ osobito teške tjelesne ozljede.​

Liječnici u KBC Split bore se za život 27-godišnjaka koji ima teške ozljede mozga i priključen je na respirator.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu u subotu je, nakon prvog ispitivanja osumnjičenika,​ donijelo rješenje o provođenju istrage protiv ​20- godišnjaka kojeg se sumnjiči da je u petak oko 19 sati tijekom svadbe u Imotskom, na kojoj je bio gost sa djevojkom,​ došao u konflikt sa 27- godišnjakom. 

Sve je započelo nakon što je 27- godišnjak dobacivao njegovoj djevojci i nastavio iako mu je ​20- godišnjak rekao da se odmakne​ nakon čega se počeo naguravati s​a starijim muškarcem, te ga udario lijevom nogom u ​glavu.

Muškarac (27) je od udarca pao na tlo udarivši glavom pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede mozga koje su po život opasne. 

 Nakon što mu je zadao udarac, 20- godišnjak je pobjegao, no ubrzo je uhićen.

Općinsko državno odvjetništvo ​je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela predložilo određivanje istražnog zatvora protiv ​20- godišnjaka, te je sudac istrage prihvatio prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Dnevnik.ba

30. studeni 2022 01:38