StoryEditor

Nakon velike drame i pobjede hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak u suzama

Piše D  /  18.01.2020., 11:01h

Živci su nam pucali kao kokice, ali zato nam je srce sada puno kao kuća! Bila je to drama nad dramama, utakmica u kojoj jedna lopta odlučuje pobjednika, a na kraju nam je sjajni Igor Karačić golom u posljednjoj minuti donio veliku pobjedu! Treba imati živce za ovo, zar ne? Ma neka živaca, skupit ćemo ih tijekom godine, slavimo i uživajmo u ovome trenutku, pišu 24sata.

U nevjerojatnoj atmosferi u Beču, koji se na momente doimao kao da smo u RH, Hrvatska je srušila Njemačku 25-24 i dva kola prije kraja druge faze osigurala polufinale Europskog prvenstva.

Gubili smo veći dio utakmice, ali naši igrači su grizli, lomili i gazili samo da dođemo do tog polufinala. Na trenutke smo se sjetili one sjajne generacije Line Červara koja je pokorila konkurenciju 2003. i 2004. godine.

Na posljednji zvuk sirene hrvatski igrači su pohitali jedan drugome u zagrljaj. A hrvatski kapetan, vođa, ikona i zvijezda vodilja, bio je u suzama. Veliki Domagoj Duvnjak ricao je u suzama od sreće dok mu je prilazio Luka Stepančić, ricao jer je na koračić od svog najvećeg sna, a to je da ovu Hrvatsku odvede do zlata. Marino Marić čvrsto je zgrabio Marina Šegu koji je skinuo Nijemcima dva udarca u posljednjem napadu. 

Dečki, plačite, skačite, veselite se! Hrvatska je u polufinalu Europskog prvenstva nakon tri godine.

Prvo ovo proslavite, a onda idemo u lov na to zlato, jedino koje nam nedostaje, pišu 24sata.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:27