StoryEditor

Nakon Tomislava Svetine, još jedan odmetnuo se od Mamića

Piše D  /  19.12.2018., 05:12h

Osim sportskih uspjeha, od prošle je skupštine Dinamo, nažalost, punio stupce crnih kronika, počeo je govor Ognjen Naglić i šokirao sve prisutne na Dinamovoj godišnjoj skupštini u utorak. 

Poznati radijski novinar i član nadzornog odbora prekinuo je ustaljenu praksu božićnih skupova u Maksimiru izlaganjem koje je narušilo mir dnevnog reda.

Trojica naših najviših dužnosnika dobila su kazne zatvora, o aferi SMS ne trebam ni govoriti, a posebno me boli da su se nekakvom novokomponiranom polubalkanskom špijunu kupovali jacuzziji. Netko se na surov način narugao vođenju ovoga kluba - kazao je Naglić, ne spomenuvši izrijekom Franju Vargu.

Nagliću je zasmetalo što je nova verzija klupskog statuta kasno dostavljena skupštinarima, smatra kako su po starom “još dugo mogli raditi jer je prošao sve Jovanovićeve inspekcije”.

Što se zapravo krije iza takvog Naglićeva istupa? 

Činjenica je da je to bilo samo dan nakon što je razriješeni direktor Dinama Tomislav Svetina pobijedio Mamićevu struju i postao novi predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza.

Je li se Naglić u međuvremenu priklonio Svetini, ne znamo, ali pokazao je da u klubu nisu svi tako suglasni po svim pitanjima. Godinama je Naglić bio Zdravkov čovjek od povjerenja u Maksimiru, a kritike na račun klupskog vodstva sigurno se Mamiću neće svidjeti, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:07