Article_Top_970x250

Nakon Stepančićeve ozljede još jedan rukometaš neće biti na raspolaganju

hrvatska reprezentacija

Nakon Stepančićeve ozljede još jedan rukometaš neće biti na raspolaganju

velj 15, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: FaH

Nakon ozljede Luke Stepančića, hrvatska rukometna reprezentacija i novi izbornik Hrvoje Horvat našli su se pred još jednim problemom i otkazom.

Naime, kružni napadač Marin Šipić koji još od pripremnog razdoblja prošlog ljeta ima problema s ramenom, mora na operaciju, a to znači da Marin Šipić neće biti na raspolaganju reprezentaciji za Olimpijske kvalifikacije u Montpellieru od 12. do 14. ožujka.

Izbornik je stoga odlučio pozvati tridesetogodišnjeg Krešimira Kozinu, člana njemačkog Frisch AUF Goppingena. Posljednje veliko natjecanje na kojem je Krešimir Kozina igrao u reprezentaciji, bilo je Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj 2019. godine.

"Jako sam sretan zbog poziva. Žao mi je Marina Šipića, i želim mu brz oporavak. Veselim se naravno kao i uvijek nastupu u reprezentaciji i ne mogu dočekati da se ponovno nađem s dečkima u svlačionici. Uvjeran sam da Hrvatska ima jako dobru reprezentaciju i da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. Što se mene tiče, u odličnoj formi sam i dakako spreman staviti se izborniku na raspolaganje", kazao je Kozina. 

Hrvatska će u Montpellieru igrati s Francuskom, Portugalom i Tunisom, prenosi Hina.

Dnevnik.ba