StoryEditor

Nakon slavlja protiv Škota, Nikolu Vlašića čeka još jedno: Za vrijeme Eura stiže mu prinova

Piše D  /  23.06.2021., 12:06h

Naši Vatreni sinoć su u Hampden Park stadionu u Glasgowu svladali Škote 3:1 i time se plasirali u osminu finala EURO-a. Jedan od junaka utakmice je Nikola Vlašić (23) koji je protiv Škotske na njihovom nacionalnom stadionu zabio prvi gol utakmice i to u 17.minuti, piše Večernji.

Zbog toga je proglašen i igračem utakmice. 

Iako je Nikola na terenu ‘agresivan‘ i borben, u privatnom je životu prava suprotnost. Naime, u relativnoj tajnosti je samo prije mjesec dana po završetku ruskog prvenstva oženio svoju dugogodišnju djevojku Anu u svom rodnom Splitu u crkvi Sv. Lovre.

No, osim tog slavnja, Vlašića čeka još jedno, i to vrlo skoro! Naime, njegova Ana krajem mjeseca bi trebala roditi prvo dijete.   Nikola i Ana zajedno su već pet godina, a trenutno žive u Moskvi gdje Nikola igra za moskovski CSKA.

Nikola je prvo igrao za Everton u Liverpoolu, no potom se preselio u Moskvu kada je potpisao za CSKA, a njegova Ana se vrlo brzo doselila k njemu. Nakon što je završila fakultet, odlučila je poći za svojom ljubavi u Rusiju.

Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije govorio o privatnom životu pa tako niti ovoga puta nije napravio iznimku.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 18:01