StoryEditor
nekada političar

Nakon skandala na jedrilici, Pernar objavio da se rastao

Piše Desk  /  15.02.2022., 13:03h
U jednoj od objava kritizirao je svoju bivšu suprugu Viktoriju jer se predomislila u vezi braka s njim. "Ne mogu razumjeti takav način razmišljanja, kako možeš pristati na neki dogovor i onda reći ‘predomislila sam se‘, rekao je Pernar.

Ivan Pernar i njegova supruga Viktorija Migalić više nisu zajedno. Podsjetimo, bivši saborski zastupnik i stomatologinja su 2019. godine dobili sina, a dvije godine ranije ušli su u vezu, prenose 24sata.hr.

O bivšoj supruzi Pernar ne piše puno, a prema njegovim objavama na Telegramu dao je do znanja da nisu zajedno te da se prekid dogodio prije nekoliko mjeseci.

U jednoj od objava kritizirao je svoju bivšu suprugu Viktoriju jer se predomislila u vezi braka s njim. 

"Sustav ne vidi problem u razvodu, niti se o toj temi javno raspravlja, kao da je to neka marginalna, a ne sveprisutna tema", napisao je Pernar.

"Ne mogu razumjeti takav način razmišljanja, kako možeš pristati na neki dogovor i onda reći 'predomislila sam se'. Reci onda - ne znam, nisam sigurna", objasnio je Pernar u objavi na Telegramu.

Viktoriji je zahvalio što mu je savjetovala koju četkicu za zube da uzme, a iz njegovih objava vidljivo je da je opsjednut plombama i generalno zubima.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 10:57