Article_Top_970x250

Nakon sinoćnje drame, nogometaš Slobode pušten iz mostarske bolnice

pozlilo mu

Nakon sinoćnje drame, nogometaš Slobode pušten iz mostarske bolnice

lis 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Nogometaš Slobode Abid Mujagić tijekom noći napustio je mostarsku bolnicu u kojoj je završio nakon što mu je pozlilo na utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i tuzlanskog kluba.

"Stigao sam jutros u Tuzlu. Hvala Bogu sad je sve u redu. Posljednja dva dana sam se loše osjećao, odnosno imao sam tegobu prilikom disanja. Isto se ponovilo i na jučerašnjoj utakmici. Kada sam izašao iz igre jednostavno nisam mogao doći do daha. Hvala Bogu sve se dobro završilo i želim se ovim putem zahvaliti osoblju mostarske bolnice", rekao je Mujagić za Klix.ba.

Podsjetimo, Mujagić je igrao do 66. minute utakmice, a nakon izlaska iz igre nije se dobro osjećao te mu je pozlilo zbog čega mu je pružena pomoć u svlačionici. Reagirala je i Hitna pomoć nakon čega je prebačen u bolnicu Dr. Safet Mujić.

Pri tome je ispraćen aplauzima od igrača obje ekipe. Mujagić će u narednom razdoblju biti podvrgnut detaljnjim ispitivanjima kako bi se saznalo zbog čega mu je pozlilo pa trenutno nije poznat termin njegovog povratka na teren.

Dnevnik.ba