Article_Top_970x250

Nakon nereda u Mostaru jedna osoba teško ozlijeđena, 10 uhićenih

letjele boce i kamenje

Nakon nereda u Mostaru jedna osoba teško ozlijeđena, 10 uhićenih

tra 25, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić rekao je za Klix.ba da je sinoć u Mostaru došlo do narušavanja reda i mira u većoj mjeri i da ima jedna teško povrijeđena osoba i za sada 10 privedenih.

"U tučnjavi je sudjelovalo više huligana koji su koristili razne predmete poput palica, komade drveta i pirotehničkih sredstava. Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar javni red i mir je stavljen pod nadzor“, izjavio je.

Deset aktera sinoćnjih nereda je privedeno u PU Mostar na kriminalističku obradu. Jedna osoba je zadobila teže tjelesne ozljede i hospitalizirana je u SKB Mostar.

Na jednoj obiteljskoj kući pričinjena je materijalna šteta, a tijekom sukoba oštećena su i vozila koja su bila parkirana na ulici.

"Policijski službenici PU Mostar zajedno s Centrom kriminalističke policije provode daljnju operativnu istragu na terenu da utvrde identitet ostalih sudionika izazivanja nereda", rekao je Marić.

Sve odvijalo duboko u policijskom satu, koji je na snazi od 21:00, pa je pitanje kako je moguće da grupa od skoro 50 osoba neopaženo hoda ulicama Mostara i još izazove velike nerede oko ponoći, prenosi Klix.

Dnevnik.ba