StoryEditor
čečenski vođa

Nakon glasina da je u komi: Objavljena snimka Kadirova u šetnji

Piše desk  /  16.09.2023., 11:42h

Umar Daudov, pomoćnik vođe Čečena Ramzana Kadirova, na društvenim mrežama je objavio snimak Kadirova tokom večernje šetnje s obitelji.

Ovaj snimka dolazi nakon što su Ukrajinci priopćili da je on teško bolestan.

- Večernja šetnja bila je odličan završetak večere s obitelji. Iskoristite ove sretne trenutke, prijatelji. Nađite vremena i posvetite više pažnje svojoj obitelji. Odmorite se od gužve i ugodite sebi i njima - stoji u opisu videa na Instagramu Kadirovog pomoćnika.

Podsjetimo, jučer su se pojavile glasine da je Kadirov ozbiljno bolestan. Glasnogovornik ukrajinske obavještajne službe Andrij Jusov je izjavio kako je Kadirov u komi nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo. "Možemo potvrditi da je on imao još jedno ozbiljno pogoršanje i da je u kritičnom stanju posljednjih nekoliko dana", rekao je.

- Informacija je potvrđena iz različitih izvora u liječničkim i političkim krugovima. Ne radi se o ozljedama. Ostale detalje treba dodatno razjasniti. Dugo je bolestan, a riječ je o sistemskim zdravstvenim problemima - dodao je.

Ovo nije prvi put da se pojavljuju glasine o zdravstvenom stanju čečenskog vođe. U ožujku ove godine spominjalo se trovanje i bolest bubrega.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 19:08