Article_Top_970x250

​Najzgodnija žena na svijetu osvanula potpuno gola, fotku u dva sata 'lajkalo' više od 740.000 ljudi

ruši rekorde

​Najzgodnija žena na svijetu osvanula potpuno gola, fotku u dva sata 'lajkalo' više od 740.000 ljudi

sij 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ne znamo kako, ali u samo dvadeset minuta 300.000 ljudi 'lajkalo' je posljednju fotografiju koju je objavila Emily Ratajkowski.

Žena koja već godinama glasi za 'najzgodniju na svijetu' opravdala je tu tiltulu još jednom i uspjela baciti korisnike na društvenim mrežama u teško ludilo. Skinula se potpuno gola, strateška mjesta prikrila rukama i kosom, a fotografiju nazvala 'rođenje Venere'.

Gotovo da je i u pravu, jer isklesano tijelo ove dvadesetšestogodišnjakinje neki su već usporedli s remek-djelom. Botticelli se može sakriti pred njenim savršenstvom, primijetili su neki, pa je i fotografija postala hit.
 

Naravno da njeni fanovi pretjeruju, ali oprostit ćemo im. Pogled na figuru ove svestrane djevojke na čas im je pomutio um, pa se svašta pisalo. Većinom o njenom savršenstvu, kako je uopće moguće da je tako zgodna, pa kako im može to raditi...
Glumica je i prije oduševljavala zgodnoćom, ali ovako nikada. Svaka čast Emily na hrabrosti, ali i na postignuću. Rijetki su oni koji se svuku i izazovu ovoliku količinu kaosa, a sad, namjerno ili slučajno, uopće nije važno, piše Slobodna Dalmacija.
 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250