StoryEditor

Najmlađi širokobriješki vijećnik promijenio stranački dres

Piše D  /  18.02.2021., 08:02h

Iako je u GV ušao kao nositelj liste Hrvatske demokratske unije (HDU) BiH, postao je član Hrvatske demokratske zajednice 1990, što je potvrdila i sama stranka, prenosi Jabuka.tv.

"Ivan Barać je novo pojačanje Kluba vijećnika HDZ-a 1990 u Gradskom vijeću Širokoga Brijega", navodi se na Facebooku širokobriješkog gradskog odbora ”Devedesetke”.

Ova stranka tako sada u Gradskom vijeću Širokoga Brijega, s Baraćem, ima četiri vijećnika: Antoniju Banožić, predsjednicu kluba, te Dragana Rezića i Josipa Pinjuha.

Predizborni plakat HDU-a BiH

Svoju političku karijeru želim nastaviti graditi s HDZ-om 1990 koja je u prošlom sazivu vijeća imala najaktivnije i najproduktivnije vijećnike, koje osobno poznajem i s kojima ću biti puno jači u daljnjoj bori. Nastavak političke borbe u redovima HDZ-a 1990 nije bila samo moja odluka, nego i odluka drugih nezavisnih kandidata s liste jer u HDZ-u 1990 vidimo stranku koja je odlično organizirana, koja na mladima sve više zasniva svoje kadrove te vidimo drugu najveću hrvatsku stranku koja je uvijek služila svom narodu. Za mladu osobu koja želi kroz politiku doprinijeti svom narodu neupitno je – HDZ 1990 je najperspektivnija stranka i nema alternative, izjavio je Ivan Barać za Dnevni list.

Barać je istaknuo i da će predložiti da se svi vijećnici odreknu pola vijećničke naknade u korist fonda koji će biti korišten u humanitarne svrhe.

Ivan Barac novo pojačanje Kluba vijećnika HDZ 1990 u Gradskom vijeću Širokog Brijega #ZaDostojanZivot #HDZ1990

Objavljuje HDZ 1990 Gradski Odbor Široki BrijegSrijeda, 17. veljače 2021.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 12:49