Article_Top_970x250

Najmanje šestero ozlijeđenih, među njima policajac: Bacio dimne bombe u bar u Kaliforniji pa zapucao

upao na studentsku zabavu

Najmanje šestero ozlijeđenih, među njima policajac: Bacio dimne bombe u bar u Kaliforniji pa zapucao

stu 08, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Reuters

Najmanje šestero ljudi, uključujući i jednog policajca, ozlijeđeno je u pucnjavi koja se dogodila u jednom baru u kalifornijskom gradu Thousand Oaks.

Prema prvim informacijama, muškarac je u ugostiteljskom objektu otvorio vatru iz poluautomatskog oružja oko 23:20 sati po lokalnom vremenu.

Dio posjetitelja ugostiteljskog objekta pobjegao je nakon prvih hitaca do obližnje benzinske postaje i tamo zatražio pomoć.

Policija je priopćila kako bi ozlijeđenih moglo biti na više lokacija jer je napadač pucao i izvan restorana. Čulo se tridesetak hitaca.

Lokalni mediji javljaju kako je najmanje šest osoba ozlijeđeno u napadu. Očevici opisuju napadača kao muškarca u ranim dvadesetim godinama s bradom, bijelca s Bliskog istoka, odjevenog u crnu odjeću. U tijeku napada u baru je bila studentska zabava.

Jedan od svjedoka pucnjave kazao je da je na ulaznim vratima razgovarao s očuhom u trenutku kad je sve počelo. "Čuo sam pucnjeve. Bila su tri ili četiri pucnja kad sam se bacio na tlo. Vidio sam da je policajac pogođen. U njega je pucao muškarac s pištoljem", kazao je.

"Bacio je dimne bombe i nastavio pucati. Ljudi su kroz prozor bacali stolice i pokušavali pobjeći", dodao je očevidac, piše Daily Mail.

"Manijak je došao, bacio dimnu bombu kako bi zbunio ljude i otvorio vatru na plesni podij. Upucao je mnogo mladih ljudi", kazao je.

Do pucnjave je došlo u Borderline Bar&Grillu, u gradu Thousand Oaks, 60-ak kilometara udaljenom od Los Angelesa, piše Sky News

Na terenu su brojni policajci, vatrogasci i ekipe hitne pomoći. Područje oko restorana blokirano je za sav promet, a stanovnici su upozoreni na veliku opasnost.

Dnevnik.ba