StoryEditor
REAGIRANJE NA OBJAVU

Naida Mehanović: "Nikoga nisam ucjenjivala snimcima seksa, ona je mene ucjenjivala"

Piše desk  /  29.09.2021., 19:01h
Nakon što je portal "Avaza" objavio informacije o presudi Općinskog suda, a koju je potvrdio i Županijski sud Sarajevo, protiv Naide Mehanović i Avdije Hasanovića, zbog ucjenjivanja Ž.E. snimcima seksa koji je, prema presudi, Naidi poslao Avdija, oglasila se i Naida Mehanović.

Ona u izjavi za Avaz demantira presudu Općinskog suda. 

- Nisam ucjenjivala studente. Nije dokazano je li ili nije imala Ž.E. saznanja o snimanju seksualnog čina od trajanja od preko 40 minuta. Dokazano je da je gospođica Ž.E. znala za snimku prije mene. Također, želim da naglasim da nisam osuđena na dvije godine zatvora. Želim da istaknem kako je gospođica Ž.E. ucjenjivala mene da joj dam ispitna pitanja iz predmeta „Institucije rimskog prava“, jer sam ja obnašala tada funkciju demonstratora istoimenog predmeta, nakon čega je uslijedila prijava za snimku koja je bila snimljen šest godina prije toga - kaže Mehanović. 

Dalje navodi da nije snimku slala putem telefona ili ga dijelila na USB-u. 

- To je dokazano i tijekom suđenja. Nisam stekla nikakvu materijalnu ili nematerijalnu korist od spomenutog suđenja, te sam sve ovo vrijeme bila izložena napadima Ž.E. i njene obitelji koje sam prijavila nadležnim institucijama - kaže na kraju Naida Mehanović. 

Podsjećamo, Županijski sud je, naime, potvrdio prvostupanjsku presudu Općinskog suda Sarajevo, 2. studenog prošle godine. 

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 14:03