StoryEditor
čađavica

Načelniku općine teško palo što u kafiću u 8:25 ujutro nema konjaka, tražio Knjigu žalbe: "Znam tko stoji iza svega"

Piše desk  /  28.07.2022., 14:50h

“Ne bih ništa o tome, za mene je to smiješna stvar”

Tko još traži Knjigu žalbe u kafiću?

Uglavnom vrlo iznervirani i jako motivirani gosti, razočarani u neki vid usluge u ugostiteljskom objektu.

Jednu je primjedbu u Knjigu žalbe kafića Sokol u Čađavici tako ostavio HDZ-ov općinski načelnik Mirko Rončević 27. rujna 2017. godine u 8:25 minuta.

Kako je objavio Telegram, uz fotografiju komentara iz Knjige žalbe do koje im nije bilo lako doći jer je konobar rekao da više ne postoji, načelnik je bio razočaran što u pola devet ujutro u kafiću nema konjaka.

“Na upit konobara šta će te popiti i gost zatraži piće konjak konobar odgovara da NEMA”, pisao je Rončević. Zanimljivo, žalba je nastala za vrijeme radnog vremena.

Rončevića su novinari nazvali kako bi ga pitali za komentar.

“Ne bih ništa o tome, za mene je to smiješna stvar”, rekao je i na pitanje je li komentar u Knjizi žalbe autentičan, odgovorio da je to bilo 2017. godine i da se sigurno detalja ne sjeća. No, tvrdi, zna zašto je ovaj tekst najednom osvanuo u medijima. Tvrdi, to je dio pokušaja da ga se diskreditira, a uvjeren je i da zna zašto.

“Povod svega ovoga je raspodjela državnog poljoprivrednog zemljišta. Mi smo krenuli u te procedure i natječaje, a jedna grupa koja nije uspjela na natječaju nije bila zadovoljna pa koriste novinare koji me pokušavaju diskreditirati”, kratko je poručio za Dnevno.hr.

Dodao je i da izjave više neće davati.

Čađavica je općina u Hrvatskoj. Nalazi se na sjeveroistoku Virovitičko-podravske županije. Kafić Sokol nalazi se u istoj zgradi kao Lovački dom, a navodno su se tamo često družili stranački kolege poput saborskog zastupnika Josipa Đakića i bivšeg ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade, Tomislava Tolušića. Rončeviću je ovo peti mandat na čelu Općine Čađavica, a na lanjskim lokalnim izborima pobijedio je već u prvom krugu osvojivši čak 63,35 posto glasova.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 17:18