StoryEditor
stjepan dujo

Načelnik Novog Travnika: Sve što je važno za Hrvate, važno je i za sve druge narode koji žive tu

Piše fena  /  30.08.2022., 16:52h

Delegacija HDZ-a BiH predvođena predsjednikom strane Draganom Čovićem posjetila je u utorak općinu Novi Travnik gdje su ih čelnici ove lokalne samouprave i lokalne organizacije stranke upoznali sa stanjem u općini, planiranim i projektima u tijeku, kao i s problemima s kojima se bore.

"Drago mi je da smo s načelnikom mogli razgovarati kako danas stojimo u ovoj općini, sa svim infrastrukturnim temama koje su bile na dnevnom redu zadnje dvije godine te da vidimo što više razine vlasti mogu učiniti i kako neke od projekata možemo pratiti. Drago mi je da sam čuo puno afirmativnih stvari i par projekata koji su u fazi realizacije dobit će punu pažnju nas u BiH, ali i institucija Republike Hrvatske. Načelnik će sutra potpisati jedan sporazum oko projekata koje financira Vlada RH", rekao je Čović.

Drugi razlog je, kaže, sagledavanje stanja u stranci prije početka predizborne kampanje.

"Za sedam-osam dana ulazimo u predizbornu kampanju, želio sam prije početka sagledati odnose kad je u pitanju HDZ BiH, čuti koji su to problemi. Barem još jednom do izbora ćemo na ovoj razini doći s nositeljima lista", ustvrdio je Čović.

Načelnik Stjepan Dujo (HDZ BiH) kazao je kako su općina Novi Travnik i lokalna organizacija HDZ-a BiH orijentirani na projekte koji su važni za sve žitelje.

"Sve što je važno za Hrvate, važno je i za sve druge narode koji žive tu. Osobno mi je zadovoljstvo što će Novi Travnik, projekti i ciljevi kojima težimo, imati potporu HDZ-a BiH i očekujemo i potporu svih drugih stranaka koje BiH vole kao svoju domovinu", rekao je Dujo. 

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 14:04