StoryEditor

Na tijelima nema tragova nasilne smrti; Muškarci su umrli između 1. i 20. veljače

Piše D  /  21.02.2019., 09:02h

U Novom Virju kod Đurđevca u srijedu navečer pronađena su mrtva tijela dvojice muškaraca. Policija je objavila da na tijelima nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijela su prevezena na obdukciju, prenosi Večernji.hr

"Jučer, 20. veljače, oko 21 sat u Novom Virju u Ulici Drenovica u kući pronađena su mrtva tijela 56 i 61 – godišnjaka. Obavljenim očevidom i pregledom tijela od strane mrtvozornika nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt, dok je smrt nastupila između 1. i 20. veljače. Tijela su prevezena na Odjel Patologije Opće bolnice Koprivnica radi vršenja obdukcije", stoji u priopćenju PU koprivničko-križevačke.    

Podsjetimo, kako je pisao portal ePodravina riječ je o prijateljima koji su često bili zajedno, podstanaru Marinku (56) i njegovu prijatelju Stjepanu. Policiju je jučer zvala kći čovjeka koji je tu živio kao podstanar. 

Ona je iz Zagreba došla provjeriti što se događa, jer joj se otac nije javljao i to dvadeset dana. Popela se na balkon, vidjela mrtva tijela u prednjoj sobi te odmah nazvala policiju. Prijatelji nisu bili zaposleni, a mještani kažu da su voljeli zaviriti u čašicu. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:44