StoryEditor

Na snimanju novog nastavka James Bonda odjeknule tri eksplozije, članovi ekipe ozlijeđeni

Piše D  /  05.06.2019., 07:06h

Snimanje je, nakon što su eksplozije odjeknule, u potpunosti prekinuto. Nesreća se dogodila u čuvenom Pinewood studiju u engleskom Buckinghamshireu.

Jedna osoba je navodno ozbiljno ozlijeđena nakon eksplozije koja je uništila dio krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu koji je vrijedan više milijuna funti. Na člana ekipe koja snima film pao je dio opreme.

Na setu filma se testiralo rekvizite potrebne za scenu eksplozije u laboratoriju kada se dogodio spomenuti incident.

Jedan od izvora je kazao kako je zavladao potpuni kaos nakon što je raznesen dio krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici.

"Vatrena kugla je trebala nakon eksplozije proći preko prostora na kojem se snima. Tada je nešto pošlo po zlu", piše The Sun.

Jedan od članova ekipe je ležao na podu izvan zgrade nakon što je zadobio ozljede. 

Početkom svibnja je snimanje 25. filma o agentu Jamesu Bondu također stopirano jer je glavni glumac Daniel Craig ozlijedio nogu. Do ozljede je navodno došlo tijekom samog snimanja na Jamajci, a morao je i na operaciju.

Film od samog starta prati neizvjesnost. Dugo se postavljalo pitanje hoće li pedesetjednogodišnji glumac uopće i igrati lik agenta 007, a jednom prilikom je čak istaknuo kako bi radije isjekao sebi vene nego reprizirao tu ulogu. 

Međutim, ipak se predomislio i potpisao ugovor za još jedan film.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 16:49