StoryEditor

‘Na prijateljicu i mene nasrnula je Lidija Bačić‘

Piše D  /  18.05.2019., 09:05h

Šetale smo iz Frankopanske prema Varšavskoj. Nismo uopće vidjele tko je u autu. Prijateljica je pokucala na staklo kako bi vozaču dala do znanja da se tako ne smije parkirati. I onda joj je rukom slučajno zatvorila retrovizor - tvrdi šokirana Liljana Fajfer (62).

Kako je ispričala, ona je svjedočila događaju u kojem je na njenu prijateljicu, koja je teško bolesna, nasrnula pjevačica Lidija Bačić (33).

- Ta energija kojom je ona izletjela na cestu i počela vikati na nas... To u životu nisam doživjela. Vrijeđala nas je i govorila: ‘Ti ćeš meni retrovizor dirati!‘. Nakon toga je ušla u vozilo.

Prolaznici su nam sugerirali da uslikamo tablice pa je prijateljica išla fotografirati. Tada je Lidija izletjela iz auta, udarila nogom prijateljičinog psa i nasrnula na nju. Odgurnula ju je i udarila je glavom u zid. 

Lidija je u tom trenutku, kaže Liljana, pobjegla, a ona i prijateljica odmah su nazvale policiju.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da su u 19:30 zaprimili dojavu o incidentu u Varšavskoj ulici te su izašli na teren i napravili zapisnik. Automobil u kojem se odvezla Lidija Bačić s Varšavske izgledao kao i onaj koji je objavljivala na društvenim mrežama, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:03