Article_Top_970x250

Na Poljudu mu skandirali, a Kolinda onda poručila: Jakov je izdržao i još će!

hrvatska predsjednica

Na Poljudu mu skandirali, a Kolinda onda poručila: Jakov je izdržao i još će!

lis 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook/Kolinda Grabar Kitarović

Vatreni, pucam od ponosa, poručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon utakmice i slavodobitno ustvrdila, osvrćući se na poznatu krilaticu među Hrvatima: Jakov je izdržao i još će!

Kolinda Grabar-Kitarović već godinama ne može pobjeći od krilatice "Jakove, izdrži", a čini se kako više ni ne pokušava!

Predsjednica je na Poljudu pratila čudesnu pobjedu Hrvatske nad Mađarskom (3-0), a vjerno ju je pratio i "prvi suprug Hrvatske", Jakov.

- Isplatilo se! Ne bih ovo propustila ni za što u životu. Drago mi je ponajviše zbog svih ljudi koji su se skupili ovdje - rekla nam je odlično raspoložena Grabar-Kitarović nakon utakmice, a svoje oduševljenje je brzo nakon utakmice podijelila i sa svim pratiteljima na Facebooku.

- Vatreni, pucam od ponosa - poručila je predsjednica i slavodobitno ustvrdila:

- Jakov je izdržao i još će!

Jakov Kitarović redovito je jedna od glavnih tema kad god se nađe u društvu s predsjednicom, a njegovu podršku supruzi nagradio je u petak i poljudski zapad koji mu je u nekoliko navrata čak i skandirao!

Pred trenutnom hrvatskom predsjednicom je utrka za novi predsjednički mandat, a lijepi sportski događaji koji ujedinjuju čitavu Hrvatsku prava su joj prilika za promoviranje kampanje i prikupljanje još pokojeg glasa, prenose 24sata.

Dnevnik.ba