StoryEditor
hrvatska

Na Makarskoj rivijeri 550 gostiju

Piše hina  /  31.12.2022., 18:36h

U hotelima na Makarskoj rivijeri za novogodišnje blagdane odmor provodi više od 550 gostiju među kojima su brojniji strani turisti.

U Makarskoj, u hotelu Biokovo koji posluje cijele godine, a za božićno-novogodišnje blagdane je popunjen, boravi više od 100 gostiju, a slično je i u hotelu Mirjam dok 15-ak gostiju se odmara u popunjenom hotelu Porin. Sva tri makarska hotela ne organiziraju novogodišnju silvestarsku feštu kao što je nema ni u otvorenim restoranima u gradu.

Grand hotel Slavia u Baškoj Vodi, u petodnevnim paket-aranžmanima ugošćuje 110 stranih gostiju za koje organizira novogodišnje slavlje, a od prvih dana siječnja do ožujka hotel će biti zatvoren.

Podgorski hotel Aurora za božićno-novogodišnje slavlje ugošćuje 150 austrijskih gostiju, a nakon prvih dana siječnja ponovno će biti zatvoren do travnja.

Ostali hoteli kako u Makarskoj tako i na cijelom Makarskom primorju ispratili su ovogodišnje turiste potkraj listopada i ostaju s "ključem u bravi" sve do prvih dana ožujka odnosno travnja za kada hotelijeri najavljuju prvi dolazak gostiju.

Inače, Makarane i njihove goste kao i one koji će na Silvestrovo doći na novogodišnje slavlje što se priprema na Kačićevom trgu u središtu grada u novu godinu uvest će Jole koji je najavio "ludu feštu".

Dnevnik.ba

22. svibanj 2024 13:50