StoryEditor

Na Kupresu održan središnji skup poduzetnika Udruge Prsten

Piše D  /  16.10.2020., 02:10h

Skupu je nazočilo i izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora koje je predvodio predsjednik Dragan Čović, u izaslanstvu su bili i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, te gosti iz Republike Hrvatske predsjednik udruge Prsten iz RH Pavo Zubak, te predsjednik kluba poduzetnika Udruge Prsten RH Ivica Nuić.

Pozdravni govor održao je predsjednik udruge Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten Marijan Klaić, koji je svim nazočnima predstavio rad udruge, te pozdravio uvažene goste.
Prilikom izbora, za prvog predsjednika kluba poduzetnika Udruge Bosanskohercegovačkih Hrvata Prsten, jednoglasno je izabran Zvonko Bagarić.

Obraćajući se nazočnima predsjednik Čović je pohvalio osnivanje Udruge Prsten u Bosni i Hercegovini, te što se polako stvara mogućnosti za izgradnju jedne infrastrukture slične onoj koja funkcionira i u Republici Hrvatskoj. 

“Čestitam izabranim, vama koji ste ovdje danas, uz motivaciju na budućem radu, moram kazati da je udruga Prsten puno više od okupljanja nekoliko gospodarstvenika i nekoliko predstavnika našeg naroda s obje strane granice. Mreža koja se gradi već uveliko zadnjih 15-ak godina daje puno rezultata“, naglasio je Čović.

“Siguran sam da će naša Udruga Prsten i u Bosni i Hercegovini popunjavati sve praznine oko podjeljenosti a da vi imate temelj i odgovornost da neke stvari popravite. Uvijek će te imati našu potporu u djelovanju na području Bosne i Hercegovine“, istaknuo je Čović.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:48