StoryEditor
šprajc u stanju nacije:

"Na godišnjicu nabijanja glave Nikole Šubića Zrinskog Erdogan dolazi u posjet Milanoviću. Dobro smo prošli, predsjedniku je glava ostala na mjestu..."

Piše desk  /  10.09.2022., 09:03h

‘Prošli tjedan došao sam u luđačkoj košulji jer je stvarno bio lud tjedan, ali bogami ni ovaj nije normalan‘, rečenica je kojom je Šprajc otvorio novu epizodu ‘Stanja nacije‘

U novoj epizodi Stanja nacije na RTL-u Zoran Šprajc pojavio se u običnom odijelu, a ne u luđačkoj košulji, kao prošloga petka, pa je konstatirao da se ipak nije trebao presvlačiti.

''Prošli tjedan došao sam u luđačkoj košulji jer je stvarno bio lud tjedan, ali bogami ni ovaj nije normalan. Zapravo, kakvo je stanje nacije, svaku bi emisiju čovjek trebao voditi u bijelom kombinezonu, jer jedino iz te perspektive, perspektive luđaka, stanje izgleda normalno'', kazao je u uvodu.

Zatim se zapitao je li normalno da turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan dolazi u posjet hrvatskom predsjedniku baš na dan kada je turska vojska kod Sigeta na kolac nabila glavu Nikole Šubića Zrinskog.

''U spomen na taj događaj Erdogan je u Sisku otvorio džamiju. Ali, ajde, ovaj put smo još dobro prošli. Zoranu Milanoviću je glava ostala na mjestu. Što je ostalo u glavi, to je drugo pitanje'', kazao je.

A što je još Šprajc spominjao u ostatku ''Stanja nacije'' pogledajte u videu…

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 19:21