StoryEditor
ZARADIO I PRIJAVE

Na Badnjak sa strojnicom hodao gradom pa si propucao nogu

Piše Desk  /  28.12.2021., 12:44h
Nakon što se ranio, 34-godišnjak je uspio doći do splitske bolnice. Usput je odbacio pušku koju je nosio. Liječnicima je ozljeda bila sumnjiva pa su pozvali policiju. Puška je naknadno pronađena, slijedi kaznena prijava.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je sam sebe iz automatskog oružja propucao u nogu. Kako su izvijestili iz PU splitsko-dalmatinske, sve se odvijalo na sam Badnjak, 24. prosinca. Muškarac je zadobio prostrijelnu ranu noge što je kvalificirano kao lakša tjelesna ozljeda. Propucao si je natkoljenicu, prenose 24sata.hr.

Muškarac je navodno bježao od policijske ophodnje. Uspio je doći do bolnice, ali liječnici su njegove ozljede prijavili policiji. Potom je napustio bolnicu, no ipak se odlučio vratiti da mu saniraju ranu. Strojnica "Zagi" je pronađena naknadno, bila je odbačena uz cestu na Kmanu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno je i oduzeto navedeno oružje s pripadajućim spremnikom i streljivom. Po provedenom kriminalističkom istraživanju zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv 34-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Koje su bile namjere muškarca koji je na Badnjak po Splitu hodao sa strojnicom, ne zna se.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 07:51