StoryEditor
slavni glumac

Mustafa Nadarević suprugu je zaprosio kada je saznao da umire od raka: Preminula mu je na rukama

Piše desk  /  24.10.2022., 09:35h

Zajedno su proveli 15 godina, ali njena smrt ih je rastavila, što je glumac veoma teško podnio.

Glumac Mustafa Nadarević preminuo je prije dvije godine, a ostao je upamćen kao netko tko je nasmijavao mnoge dok se privatno borio s velikom tugom.

Naime, poznato je da se ženio tri puta. Od prve supruge Jasne razveo se kada je njihova kćerka Nađa imala osam godina, a kasnije se oženio Snježanom, prenosi Raport.

S njom je dobio sina Ašu i kćerku Nanu, ali ni ovaj brak nije potrajao. Treći put je pred oltar stao s umjetnicom Slavicom Radović i djelovalo je kao da je kraj nje pronašao svoju sreću.

Zajedno su proveli 15 godina, ali njena smrt ih je rastavila, što je glumac veoma teško podnio.

„Umjetnost življenja i glume negdje su vrlo blizu, s tim da je gluma bolja, jer na sceni možeš umirati mnogo puta, a ostati živ. Nažalost, život je netalentirani glumac. Kada nas jednom netko napusti, onda je to zauvijek. Ostaje samo umijeće preživljavanja. I sjećanja“, zapisao je Nadarević u svojim autobiografskim zapisima. U njima stoji i kako je Slavicu sreo, zaprosio i bio joj velika podrška tijekom njene borbe s karcinomom dojke.

Slavica je od karcinoma bolovala dugo, a kada joj je priopćeno da ima metastaze na jetri, Mustafa joj je predložio da se vjenčaju. To su i učinili na intimnoj ceremoniji 2012. godine, a dva mjeseca nakon vjenčanja ona mu je preminula na rukama.

Kako je više puta istaknuo, glumcu je to ostavilo velike ožiljke na srcu i duši.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 13:20